Assassin’s Creed: Origins: Bayek hangja nem tudta, mire vállalkozott! [VIDEO]

Új videó is érkezett az Ubisoft egyik októberi nagy dobásából.

Idén két kiadó is megpróbál két AAA játékot kiadni két héten belül – a Bethesdának a The Evil Within 2 (október 13.) és a Wolfenstein II: The New Colossus (október 27.), míg a Ubisoftnak a South Park: The Fractured But Hole (október 17.) és az Assassin’s Creed: Origins (október 27.) van a tarsolyában.

A játék főszereplője, Bayek hangja, Abubakar Salim eredetileg nem erre vállalkozott. Egy közelmúltban rendezett BAFTA-eseményen elárulta, hogy egy animált TV-sorozatra jelentkezett, és ehhez motion capture-t használtak volna, de rögzítés közben meglepték a stúdióban, hiszen elárulták: az Assassin’s Creeden dolgozik! (Ettől pedig jó értelemben véve, és őt idézve is elvesztette az eszét.) Salim számára ez az első, videojátékokkal kapcsolatos munkája, úgyhogy jó kezdete van…

A Ubisoft amúgy a játékával kapcsolatban elég komolyan változtatásokat tett. Először is korábban bejelentették, hogy lesz egy Discovery Tour mód 2018-ban ingyenes frissítésként, ami egyfajta nyílt világú múzeumlátogatásnak lesz szánva (hiszen pacifista módon csak felfedezhetünk, nem lesz harc, ilyesmi), most pedig a The Hieroglyphics Initiative programról rántotta le a cég a leplet. Ez egy gépi tanulással kapcsolatos projekt, hogy segítsék a hieroglifák, az ősi egyiptomi írásmód lefordítását. Ezzel kapcsolatban a Ubisoft amúgy a Google-vel működik együtt. Erről is érkezett egy videó a kérdezz-felelek mellett.

Az új trailer neve pedig From Sand – homokból lettünk és homokká leszünk, mert minden ezzé válik, miközben Max Richter háttérzenéje is üt.

Az Assassin’s Creed: Origins október 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: VG247, Adweek, Videogamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu