Bezárja a szervereit a Hawken a Steamen 2018 januárjától

A fejlesztők a 2016-ban megjelent Xbox és PS4-es verziókról nem beszélnek.

Annak érdekében, hogy az „erőfeszítéseiket átirányítsák”, a Reloaded Games bejelentette, hogy a Hawken PC-s verziójának szervereit bezárják, és ettől a naptól kezdve PC-n a multiplayer rész elérhetetlenné válik a Mechás játékban.

„Három remek év után bezárjuk a PC-s szervereket Steamen, hogy a fejlesztési erőfeszítéseinket más irányba tereljük” – olvashatjuk a cég Facebook oldalán. „A PC-s videojáték január 2-ától kezdve többet nem áruljuk, ami pedig az összes DLC-t és fizetős tartalmat illeti, azt már a mai naptól kezdve töröljük Steamről.”

Innentől kezdve jön a szokásos búcsúzkodó mellébeszélés:

„Fantasztikus élmény volt egy ennyire rajongó PC-s játékosbázis mellett dolgozni. A visszajelzések értéke felbecsülhetetlen és a csapat már most tervezi a király játékok fejlesztését, amelyet a ti visszajelzéseitek alapján kitaláltunk.”

A Hawken egyébként „nem mai gyerek”: még 2011-ben került fel a bétaverzió Steamre és egy évvel később, 2012 december 12-én jelent meg a hivatalos verzió. A fejlesztők a PS4-es és Xbox One-os verzió jövőjéről még nem beszélnek, a konzolos webáruházak online felületére egyébként csak tavaly került fel a játék.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu