PlayStation VR: az első hetes eladások a felújított modellből

A japán, első hetes eladások nem tűnnek annyira rossznak főleg annak tükrében, hogy az ottani eddigi összes értékesítés nem is olyan kicsi részét kiteszi a CUH-ZVR2 kódnevű, felújított PlayStation VR értékesítési adata.

A Media Create közzétette a legújabb heti szoftveres/hardveres értékesítési számait, amiben az október 14-én megjelent, felújított PlayStation VR is megemlítésre került. Korábban leírtuk részletesen, hogy miben is módosít az új kiadás. Az első héten a CUH-ZVR2 27 ezer példányban ment el, ami az eredeti változat 52 ezres eredményéhez képest bár kevés, de így az összeladás átlépte a 200 ezret – egészen pontosan 217 ezernél tart a Sony virtuális valóság headsete. (Mondjuk a 79 ezer a 217 ezerből kicsit sok – két hét alatt értékesítette a Sony a PSVR-ek több mint harmadát!?)

Az új PlayStation VR viszont nem tolta meg a PlayStation 4-et, ami ezúttal is a Nintendo Switch mögött végzett (ráadásul a Switch Amerikában behúzta a szeptembert is, két milliónyi eladásnál tart). Üröm az örömben?

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu