Keddi trailerkavalkád [VIDEO]

Október 23-án túl, de a hét közepén innen.

Launch trailert kapott az Assassin’s Creed: Origins. A videó címe „Az Assassin legendája”, és 4K felbontású játékmenetet tartalmaz. Megjelenés pénteken PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Kapásból két videót is kapott a Nintendo Switch következő nagy dobása, a Super Mario Odyssey, amiben Cappy, Mario fejfedője hatalmas szerepet játszik majd képességeivel. Ez a játék is pénteken érkezik.

Nemsokára itt az Xbox One X (november 7.), úgyhogy itt az ideje bemutatni, hogy milyen előnyöket nyújt az erősebb Microsoft konzol birtoklása. A lenti videóban a Gears of War 4-et láthatjuk, ami azért látványban ugrott egy kiadósat.

Ha már Xbox One X, maga a konzol is kapott egy televíziós reklámot, amit szinte kizárt, hogy errefelé is leadnak majd. „Érezd a valós erőt”, mondja a reklám címe. Kíváncsiak leszünk, hogy az Xbox One X miként csavarja meg a jelenlegi status quo-t (Switch az élen, mögötte viszonylag szorosan a PlayStation 4, majd utcahosszal mögöttük az Xbox One…).

Végül pár szó a Far Cry 5 gyűjtői kiadásáról. A Resistance Edition Amerikában 200 dollár (60 ezer forint) lesz PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és a játék Gold változatát tartalmazza (mert persze, hogy Season Passozni kell), továbbá egy steelbook, egy 16,5 inches (~41,9 cm) Nick Rye/Boomer szobrot, egy Hope County kitűzőt és fejfedőt, pár postakártyát és egy sörtartót is rejt a csomag. A játék február 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu