Ingyen hetet kap a The Elder Scrolls Online! [VIDEO]

Szép eredményt hozott össze a The Elder Scrolls Online, emiatt ünneplésre számíthatunk.

Az MMO ugyanis tíz millió játékossal rendelkezik, amit több módon is megünnepel – például egy ingyenes héttel. Nem hétvégével, HÉTTEL: november 30-án délután négytől december 6-án délután négyig ingyen játszható lesz PC-n, Macen és PlayStation 4-en – az Xbox One kimarad, mivel az egy hónapja kapott már egy ingyenes próbaidőszakot.

Ezen túl lesz a játékon belül lesz egy dungeon event, a 10 Million Stories is, ami során mindenki, aki a Dungeon Finderen keresztül egy random dungeont teljesít, egy zsákbamacska dobozt kap, ami akár 20 mountot vagy otthont is tartalmazhat, ha szerencsénk van. Minden nap, ha teljesítünk egy ilyen eventet, bekerülünk egy kalapba, és a szerencsés kisorsolt egy társával elutazhat a PAX East 2018-ra, vagy megkaphat minden játékbeli tárgyat, esetleg a The Elder Scrolls Online megörökítheti őt egy NPC formájában.

Gratulálunk!

Forrás: Elder Scrolls Online

Ha pedig olcsón szeretnéd – örökre – lemezen, fizikálisan is megvenni a játékot, akkor most ezt a Konzolkirálynál megteheted.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu