Visszatér a Portal, de nem úgy, ahogy vártuk! [VIDEO]

Ez nem az a Portal, amit keresnek…

De tényleg, még a fejlesztő sem a Valve, akiknek nem akaródzik a hármas játékok fejlesztése összejönni, és ez alól a Portal sem kivétel. A Headup Games (illetve a Clockwork Software) ugyanis a Bridge Constructor Portalon dolgozik, és igen, a címből ítélve jó úton jár az, aki arra gondol, hogy itt hídépítésben kell részt vennünk… csak ezúttal GLaDOS felügyelete alatt, egy kis Aperture Laboratories körítéssel. Úgyhogy sajnálatos módon ez nem Portal 3 lesz…

Már megjelenési dátuma is van a Bridge Constructor Portalnak: a PC/Mac/Linux hármas mellett iOSen és Androidon is december 20-ától lesz a játék elérhető, de a PlayStation 4/Xbox One/Nintendo Switch trió is meg fogja kapni majd 2018 elején. Egy Valve-licensz Nintendo platformon? No, ez azért nem éppen gyakori!

Kár, hogy a trailerhez képest nem tűnik olyan poénosnak a játék.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu