God of War: ott lesznek a fejlesztők a GDC-n!

Bár Kratos és Atreus nem kapott megjelenési dátumot a PlayStation Experience során, egy rendezvényen ott lesznek a megjelenés előtt.

…vagy aközben. Korábban már írtunk arról, hogy a Sony véletlenül kitette pár óráig a God of War lehetséges megjelenési dátumát (március 22. – ekkor jött ki az első rész is még PS2-n), de hivatalosan sem a Sony, sem a fejlesztő csapat, a SIE Santa Monica nem mondott semmit sem.

A Game Developers Conference weboldalán olvashatjuk, hogy a fejlesztők részt fognak venni a rendezvényen, és itt egy előadáson bemutatják, hogy miként terelték át a franchise-ot az eddigi lineáris megközelítésről egy olyan stílus felé, ami „felfedezhetőbbé” tette az új God of Wart.

Kicsit furcsa, hogy a pletykált (vagy inkább kiszivárgott…?) megjelenési dátumhoz ilyen közel fog a Santa Monica egy előadást tartani. A God of War 2018-ban érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: GDC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu