Bloodborne: íme egy kivágott bossfight! [VIDEO]

A Bloodborne megállás nélkül ontja magából a rejtett/kivágott tartalmakat…

A FromSoftware játékának adatbányászásáról már többször is beszámoltunk, de ilyen kaliberű felfedezést még nem láttunk a PlayStation 4-exkluzívból (ami nagy eséllyel egy folytatást kaphat…). Ezúttal Sanadsk egy teljes bossfightot mutat be a lenti videóban. A Great One egy kivágott ellenfél, akit a Bloodborne nem használt Chalice Dungeon ID-i alapján sikerült megtalálni, és ebben közreműködött ZullieTheWitch is, aki a Bloodborne moddolásával foglalkozik.

Tény, nem tűnik nehéznek a Great One, de nem tudni, hogy milyen szinten mérkőzhettünk meg volna vele, hiszen kivágott tartalomként nem lett balanszolva sem.

Mi mindent dugott még el a FromSoftware a játékban?

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu