Iron Harvest: pusztul a környezet [VIDEO]

Steampunk háború az 1920-as évekből.

Az Iron Harvest egy alternatív történelmi síkot kínál, amiben véget ért bár az első világháború, de ebben a világban a kétlábon járó robotok veszik át a hadseregek vezető szerepét, így a King Art Games játékát abszolút nevezhetnénk steampunknak.

A fejlesztők új videójában azt mutatják be, hogy miként rombolható le a környezet. Itt tényleg számításba veszi a játék azt, hogy melyik irányból jön például egy ház felé egy balul elsült lövedék, így realisztikusabban omlik az össze. Fedezéket is építhetünk/rombolhatunk magunknak, és kihasználhatjuk a fizikát a magunk előnyére is: ha egy fal föld közeli részét célozzuk be, akkor az ellenfelünk fedezéke megszűnik létezni.

A King Art Games RTS-ének 1v1 multiplayer része tavasszal fog feltűnni (elvileg a PC, PlayStation 4 és az Xbox One is megkapja), de később követi a singleplayer fele is – idén ilyesmit már láttunk a Friday the 13th esetében.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu