Kiszivárgott volna (újra?) a Red Dead Redemption 2 megjelenési dátuma?

Ez a nap még egybe is esik (valamennyire) a Rockstar ígéretével.

Ugye ők úgy tolták el most már tavaly őszről a megjelenést, hogy idén tavasszal fog megjelenni a Red Dead Redemption 2 PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nos, a kiszivárgott dátum a dán Coolshop oldalán (ahonnan már természetesen leszedték) picit ferdít, de belefér a „második negyedév” elképzelésbe.

A 3DJuegos képlopása szerint a dátum ugyanis június nyolcadika. Az már nem éppen tavasz, viszont péntek lévén lehetséges megjelenési dátum lehet. Viszont egy kicsit vissza kell térnünk a Coolshopra…

Bennük meg lehet valamelyest bízni, ugyanis a Techradar szerint ők szivárogtatták ki a Grand Theft Auto V helyes megjelenési dátumát. Nos, akkor a dánok tudhatnak valamit most is.

Forrás: Techradar, 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu