Több mint 200 millió játékos halál a Dark Souls 2-ben

Ennyiszer olvashatták a játékosok a “You have died!” feliratot.

A Dark Souls sorozat mindig is hires volt arról, hogy sokszor “kegyetlenül” elbánt a játékosokkal, olyan kihívásokat állítva eléjük, amelynek végül a jó ismert „You have died!” felirat lett a vége. A 2014-es Dark Souls II-ben a megjelenése óta ennyi halálesetet számoltak ki, egész konkrétan ezen a hétvégén.

Hogy másokat is nézzünk: 42 virtuális karakter halt meg minden másodpercben az összes konzolon, amely 2507 halálra rúg minden órában. A Dark Souls II-t PC, PS3-on és Xbox 360-on lehet jelenleg kapni, illetve „Scholar of the First Sin” címen PS4-re és Xbox One-ra is megjelent. Mivel a Dark Souls III elvileg lezárult a sorozat, elég kétséges a jövője, bár a sorozat hatalmas sikere révén azért várhatóan nem kell örökké várni egy folytatásra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu