Monster Hunter World: még egy béta a megjelenés előtt [VIDEO]

A Capcom az első DLC-ről is megosztott pár gondolatot.

Január 19-e és 22-e között (hajnali háromkor kezdődik és ér is véget) lesz lehetőségünk még egy alkalommal egy nyílt bétában részt venni, ha PlayStation 4 feszít a TV környékén – az Xbox One ezúttal is kimarad az akcióból -, és most egy plusz szörnyet, Nergigantét is legyőzhetjük. PlayStation Plus-előfizetés szükséges, előtöltés 17-étől lehetséges.

A megjelenés után a Capcom gyakran ingyenes frissítésekkel fogja megkínálni a játékot – az első tavasszal jön és a Deviljho névre hallgató rémséget fogja tartalmazni, ami a hivatalos jellemzés szerint mindent elfogyaszt, ami az útjába kerül.

Japánban a Sony kicsit komolyabban támogatja a játékot (mivel ott nem is jön ki Xbox One-ra a Monster Hunter World): például egy limitált DualShock 4, a Rathalos Edition is a boltokba kerül. Ára kb. 15 ezer forint yenről átszámítva. Két PlayStation 4 bundle is jön, amik a Starter Pack nevet kapták: fehér vagy fekete színű, 500 gigabyte-os PlayStation 4 Slim, a játék lemezes kiadásban, illetve egy hónapos PlayStation Plus előfizetés kb. 82 ezer forintnyi yenért.

A Monster Hunter World január 26-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig ősszel jön. További képek itt .

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu