Metal Gear Survive: miként fut PlayStation 4 Pro-n? [VIDEO]

Egy kooperatív trailer is érkezett a Konamitól.

A Metal Gear Survive az első olyan Metal Gear játék, ami poszt-Kojima készül – ő még 2015-ben eltávozott a cégtől, újjáalakítva a Kojima Productionst a Sony alatt, ahol a Death Stranding készül. De visszatérve a Metal Gear Survive-ra, ami állandó internetkapcsolatot igényel (és Denuvoval is rendelkezni fog PC-n), jelenleg egy nyílt bétát futtat PlayStation 4-en és Xbox One-on a „metálgírzombizás”, avagy a túlélősdi.

A DigitalFoundry neki is ült a béta elemzésének: szerintük a PlayStation 4 Pro-n 1440p felbontáson fut natívan, erős post-processing és filmszerű effektezéssel. Emiatt (is?) gyakori, hogy a frame rate nem tartja a 60-at, hanem inkább 40-50 FPS között navigál, ami nem éppen stabil. Szerencsénkre a natív 1080p felbontáson már sokkal stabilabban fut a játék (bár itt is van azért pár minimális botlás a frame rate-ben).

A Metal Gear Survive nyílt bétája a kooperatív (max. négy játékos) módot engedi kipróbálni két pályán (Wrecked Base, Deserted Mine), három különböző küldetéssel. A 21-éig tartó bétában résztvevők három tárgyat kapnak a teljes játékban (FOXHOUND névtábla, egy Metal Gear Rex fej és a fejkendő, azaz a bandana).

A Metal Gear Survive Európában február 22-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu