God of War: nem kell költenünk rá a megjelenése után!

Cory Barlog, a játék írója és rendezője elég tisztán kifejezte, mi a szituáció a God of War megjelenése után.

A Twitteren egy rajongó feltett egy rövid kérdést: lesz-e Season Pass a játékhoz? Barlog válasza rövid, de tömör lett: nem! Történettel kapcsolatos kérdésekre is válaszolt (itt nem szeretnénk ebbe belemenni, mert spoilerezne…), de Barlog elárulta azt is válaszában, hogy másodszor is végigjátszotta már a God of Wart, úgyhogy a játék alapjai már biztosan le vannak fektetve.

Megjelenési dátum? Nem akart erről beszélni, viszont idéznénk a válaszát: „Amennyi király játék kijön idén, jó ötlet, ha elmondod a főnöködnek, hogy az évre szabadságot kérsz.” Ez persze kicsit túlzás, de önbizalommal teli, ez nem tagadható le.

Úgyhogy a már legalább 2014 óta fejlesztés alatt álló God of War egyszeri, tömör élmény lesz mindenféle DLC-zés nélkül. Ilyen mióta nem volt már? A God of War az év első felében jelenik amúgy meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu