Shadow of the Colossus: az első tizenöt perc [VIDEO]

A játék kezdetét megtekinthetjük – és a látvány lenyűgöző.

A Bluepoint Games egyszerűen a remasterelésben új szintet teremtett – a PlayStation 2-es eredeti kódjára építve sokkal szebb, de továbbra is ismerős élményt alkotott a csapat, akik azért korábban több kiváló felújítással elnyerték a hírnevüket. Csak néhány példa: ICO & Shadow of the Colossus Collection (PS3), Metal Gear Solid HD Collection (PS3/X360), Titanfall (X360 port), Gravity Rush Remastered (PlayStation 4), Uncharted: The Nathan Drake Collection (PlayStation 4)…

ArekkzGaming már megszerezte a játékot, amit PlayStation 4 Pro-járól rögzített – tény, hogy „csak” 1080p-s a videó, de ettől függetlenül átjön az a hangulat és az a stílus, ami 2005 végén a PS2-n átütő sikert aratott.

Anno Martin a már szépemlékű 576 Konzolban így vélekedett a játékról: „Vannak játékok, melyekről kizárólag félig elsötétített játékszobákban, a villódzó TV képernyő művi, mégis varázslatosan megbabonázó fényében, a hangszórók dinamikus, mégis diszkrét duruzsolása mellett, kontrollert görcsösen markolva, a többi játékos bolonddal együtt, akit barátaidnak nevezel, lehet csak érdemben beszélni. A Colossus ilyen.”

A Shadow of the Colossus PlayStation 4-re február 6-án fog megjelenni. (Európában lehetséges, hogy 7-e lesz.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu