Végre itt a God of War hivatalos megjelenési dátuma! [VIDEO]

Kratos legújabb kalandja teljes magyar felirattal érkezik.

Hosszas várakozás után új résszel bővül az idei évben a Sony ikonikus játéksorozata, a God of War. A hazai játékosok számára külön öröm, hogy 2018. április 20-tól hivatalos magyar felirattal élvezhetik Kratos és fia, Atreus kalandjait.

A God of War legújabb részében Kratosnak nem csak az istenek haragjával és különböző vérszomjas lényekkel, hanem a zord, havas tájakon való túlélésért is meg kell küzdenie. Ebben segítségére lesz fia, Atreus is, akinek még nagyon sokat kell tanulnia, hogy olyan erős és rátermett legyen, mint édesapja. A békésen élő párosra számos veszélyes ellenség vadászik, akik nem nézik jó szemmel, hogy a világukban egy ilyen különleges képességű, isteneket is puszta kézzel elpusztító ember él.

A God of Warban a játékosok egy új, váll feletti kameranézetből élvezhetik a sorozattól megszokott pörgős és látványos akciójeleneteket, amelyekben ikonikus láncpengéi helyett Kratos egy Leviatán fejszével sújt le ellenségeire.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu