Ingyen megszerezhető az Amnesia Collection!

Két játékot is most ingyen be lehet szerezni – és egyik sem gyenge eresztés!

Az Amnesia Collection két játékot tartalmaz: az Amnesia: The Dark Descentet (és annak Justine kiegészítőjét), illetve az Amnesia: The Machine For Pigset. Ez a két játék 2010 szeptemberében, illetve 2013 szeptemberében bukkant fel PC-n, de a PlayStation 4-re is át lett portolva az Amnesia Collection név alatt a túlélő horror 2016 novemberében.

Most ezt a két játékot kínálja ingyen a Humble Bundle szombat este hét óráig. A szokásos a teendő – ha nincsen még regisztrációnk ott, tegyük meg, majd klikk ide, hajítsuk a kosárba, majd irány a pénztár, aztán megkapjuk a Steam kódot (ugye van Steam-fiók?), amit azért érdemes kb. két héten belül aktiválni (általában korlátozott ideig működnek csak ezek az ingyenes kódok).

Jó játékot!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu