Gravel: mit tartalmaz a Milestone DiRT-jének Season Passa? [VIDEO]

Piszkosul sóder.

Ügyes: a Codemastersnek ugye főleg a DiRT 2-3-Showdown hármasa rendelkezett ilyen offroad, karakteres történettel és versengéssel, drifttel és gymkhanával. Erre mit csinált a Milestone? Echte lemásolták az elképzelést, aminek a szüleménye a Gravel lett, magyarul sóder – a „dirt” szó pedig piszkot jelent. Véletlen lenne?

Szóval az olaszok csinálnak egy szezonbérletet a Gravelhez, de ennek még nincsen ára. (Lehet, hogy kivárják azt, miként teljesít a játék a megjelenés után nem sokkal…?) Ez öt „kiegészítő szettet” fog hozni, amik összesen tizenkét új kocsit, 10 új checkpointos pályát, 4 Wild Rush körpályát, és két karrier módhoz köthető, off-road eseményt tartalmaznak. Ingyen is bővítik majd a játékot, ugyanis március 7-én a Bowler Bulldog, március 21-én pedig az Acciona kocsi érkezik ingyenesen a Gravelhez. Lesz még négy ilyen „freemium” DLC, de erről majd később közölnek részleteket. (Biztos itt is bevárják az első eladási adatokat.)

A játék kapott amúgy egy magyar, hangalámondásos trailert, ami így hangminőségében és elképzelésében is tisztára a kilencvenes éveket hozza el. (A srácok védelmében annyi, hogy elvileg nem kaptak „néma” videót a Milestone-tól.) A Gravel február 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu