Gravity Rush 2: még mindig figyelmet szentelhet neki a Sony!

Hiába állnak hamarosan le a szerverek (talán túlzottan korán is…?), a Sony azért talán még nem hagyja azonnal el a Gravity Rush második részét.

Eredetileg januárban már lelőtték volna a Gravity Rush 2 szervereit, de a rajongók kérésére ezt átfaragták júliusra. Addig is lehet még relikviákat szerezni a játékkal kapcsolatban, ugyanis a Prime 1 Studio bemutatott a Tokió közelében levő Chibában, a Wonder Festival 2018 Winter Editionön két eléggé fantasztikusnak tűnő figurát. Az egyiken Kat, a másikon Raven látható.

Bár a Sony még nem bólintott rá hivatalosan a DualShockers szerint, a japán cég biztos, hogy nem fogja elutasítani a két alkotást, mert tényleg igencsak kidolgozottnak tűnik mind a két figura.

Mi nem lepődnénk meg, ha valamikor május környékén értékesíteni kezdenék világszerte is a Kat/Raven párost… mondjuk az kérdéses, hogy errefelé mennyire tudjuk majd megengedni őket.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu