Tomb Raider: a Mattel elképesztő cross-overe!

Ilyesmire egyáltalán nem számított senki sem…

A Mattel ugyanis úgy gondolta, hogy kiváló ötlet lenne egy olyan figurát kiadni, ami egyesítit Barbie babát a Tomb Raiderrel. A kinézetét Alicia Vikander után formálták meg – ő alakítja majd Lara Croftot a következő Tomb Raider filmben. Már ára is van „Barbielarának” – 30 dollárt, tehát jó 9 ezer forintot kérnek majd érte a mattelesek, igaz, a figura mellett egy térkép, egy csáklya, egy napló, egy állvány és egy hitelesítő okirat is a csomag része lesz. (Hamisítást megelőzőleg? Majd lemásolják azt is, nem kell tartani…)

Ezzel amúgy a filmet próbálják reklámozni – a Tomb Raider reboot március tizenhatodikán fog az Egyesült Államokban átesni a premieren, magyar részletekről pedig még nem tudunk. Addig is megpróbáljuk az állunkat megkeresni a földön…

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu