Bloodborne: hatalmas kereslet a képregényekre!

Olyannyira veszi a közönség a Bloodborne képregényt, hogy az első szám elfogyott!

Többször is írtunk már arról, ahogy a Titan Comics mostanában egyre nagyobb menetelést mutat be a játékból-képregény műfajban, és ebben a Bloodborne is szerepet kapott. A FromSoftware játékából írt és rajzolt képregény első száma februárban jött ki, és el is fogyott. Emiatt a kiadó tett egy bátor bejelentést.

Úgy határoztak ugyanis, hogy az első szám egy különleges fekete-fehér borítóval újra meg fog jelenni, egy időben a második számmal, ami március 28-án fog (digitálisan is!) megjelenni. Ezzel mondjuk azt kockáztatja a Titan, hogy most kapásból mindkét számot el fogják kapkodni a játékosok, de majd kiderül, hogy tényleg így lesz-e.

A Titan azért a VG247-nek küldött egy pár képet a második számból, és az első szám újranyomott borítóját is csatolta a képekhez. Spoileres a téma, úgyhogy csak saját felelősségre klikkeljen mindenki rájuk.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu