Megjelenési dátumot kapott (újra) a The Crew 2! [VIDEO]

És ezúttal is lesz gyűjtői kiadás, korábbi hozzáféréssel.

A The Crew 2 jó ideig 2018 elejére volt pakolva, de aztán a Ubisoft áttolta a következő üzleti évre, azaz a 2018 áprilisa és 2019 március vége közti időszakra. Most már nem kell találgatni, hogy a versenyzős játék mikor fog megjelenni.

De először essen szó a csak a Ubisoft Store-ból elérhető Motor Editionről. A 100 euróba (~32 ezer forintba) kerülő kiadás a The Crew 2 Gold változatát tartalmazza (azaz a season passzal rendelkezik alapból is), és pluszban hozzávágja a Motorsports Deluxe pakkot egyedi öltözékeivel és járműveivel (Ford F-150 Raptor Race Truck 2017, Pilatus PC-21 Air Race Edition 2002 Plane, Abarth 500 Monster Truck Edition 2008), illetve kézzelfogható extraként egy ~30x~15 centis, amerikai The Crew 2 rendszámtáblát, négy matricát és a játék térképjét is megkapjuk, az egészet egy steelbookba és gyűjtői dobozba csomagolva. Három nappal korábban el is kezdhetjük a játékot – a Star Wars: Battlefront példát teremtett…?

Elindult a The Crew Rewards Program is – az első The Crewban ha teljesítjük a havi kihívásokat, akár tizenkilenccel több jármű (köztük vízi is!) is a garázsunkban lehet a The Crew 2 kezdetekor. A bétára is lehet még mindig jelentkezni ezen a linken.

Nem húzzuk tovább az időt – a Ubisoft közleménye szerint az Ivory Tower játéka június 29-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Motor Editionösöknek ez értelemszerűen 26-a lesz.

Forrás: Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu