Kingdom Come: Deliverance: tanítani fogják az egyetemeken!

A Warhorse Studios játékára tényleg büszkék a csehek.

Nem is véletlen: történelmileg igencsak hitelesnek tűnik a középkori RPG, így nem csoda, amit Daniel Vávra a Twitteren írt: „[A] cseh egyetem [itt a Muni egyetemre gondolt – a szerk.] fel fogja használni a játékunkat a középkori történelemoktatáshoz. „Nagyon izgatottak” a játékkal és a mi megközelítésünkkel kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy senki sem mondta el nekik, mit is gondolnak a „saját magukat profi Tumblreseknek tartó személyek”, akik a Google-n PERCEKET keresgéltek a témában!” Szép eredmény, gratulálunk is a csapatnak!

Rövidhírek még a játékkal kapcsolatban: Vávra megerősítette, hogy dolgozik a csapat egy női játszható karakteren, és szerinte a fizika miatt nem lát sok esélyt arra, hogy például egy cséphadaró, vagy valamilyen hasonló fegyver is bekerüljön a játékba. A Twitteren a Warhorse közölte , hogy az 1.3-as patch (aminek számozása értelemszerűen eltérhet a PlayStation 4-en és Xbox One-on) már elérhető konzolokon is, és dolgoznak az 1.4-es tapaszon is, ami „más, menő dolgokat” fog tartalmazni. (Tényleg ennyit közöltek róla!)

Jogos lehet a kérdés a végére: Magyarországon ilyesmire mikor fog sor kerülni?

Forrás: WCCFTech, Twitter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu