Far Cry 5: egy utolsó nagy löket a megjelenés előtt [VIDEO]

Több témában is szóba kerül a Ubisoft következő nagy dobása.

Először kezdenénk a SPOILERES résszel. A Far Cry 4-hez hasonlóan itt is van egy „rejtett” befejezés, ami nem igényel kb. 25 órát (eddig tart a francia kiadó szerint végigjátszani a Far Cry 5-öt): van egy döntés, ami alapján idejekorán elérhetjük a stáblistát. A videót csak saját felelősségre érdemes megtekinteni – mi nem beszélünk többet róla:

Nos, ezt, hogy letudtuk, a PlayStation 4-eseknek március 25-én, éjfélig várniuk kell a pre-loaddal. Tehát 26-án tölthető le a játék a megjelenés előtt, és a PC-sek, Xbox One-osok már most is előtölthetik a Far Cry 5-öt. (Erre mondhatnánk, hogy ezt megszíttuk’…)

Alex Monney, a Ubisoft egyik PR-osa a Twitteren közzétett egy GIF-et, és meg is erősítette, hogy Boomer, a kutyánk konkrétan nem képes feldobni a pacskert. Elég megvakarni a hasát, hogy magához térjen. Ez azért kicsit érdekes húzás a Ubisofttól, viszont a kezdőknek nagy segítséget fog nyújtani. (Mondjuk ezt már láttuk a Fallout 4-ben a játékosok nyomására…)

Megint egy spoileres küldetéses bekezdés, ezúttal valós eseményekre hivatkozva: állítólag Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke arra utasított néhány orosz prostituáltat, hogy az elődje, Barack Obama és felesége, Michelle Obama által használt ágyat… levizelje a moszkvai Ritz Carlton hotelban. Ezt a Ubisoft nem vicc, beemelte a játékba: a Patriot Acts küldetésben bár Trump nem kerül megnevezésre, Nagy Emberként utalnak az illetőre, akiről már-már burkolatlanul elejti a Ubisoft játéka, hogy bizony a jelenlegi amerikai elnökről van szó. A feladatunk amúgy itt egy kazetta megszerzése. Itt is csak saját felelősségre ajánljuk a videó megtekintését:

És végezetül 25 perc játékmenet. A Far Cry 5 március 27-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: GameSpot, GameSpot, PCGamer, Polygon, VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu