Gran Turismo + Audi = nemsokára láthatjuk az együttműködés eredményét [VIDEO]

A Polyphony Digital és a Sony Interactive Entertainment közösködik az Audival.

Egy teaser trailert tettek közzé, ami egy új Vision Gran Turismo kocsi felé tesz burkolatlan utalásokat. Ez a projekt amúgy azt takarja, hogy világszerte koncepcióautókat terveznek a Gran Turismo számára az autógyártók, amik kiélhetik futurisztikus ötleteiket. Erre most belinkelünk egy példát – az SRT Tomahawk X VGT a Fiat Chrysler agyszüleménye, és ez egy 2168 lóerős autó, ami mindössze 749 kilót nyom. Elképesztően gyors, nem vicc – a Nordschleifén bőven három és fél perc alatt megtesz egy kört, miközben akár 620 km/h-ra is képes és már-már emberi nyakakat megtörő tempóval fékez:

Nos, az Audi is dolgozik most egy ilyen koncepciós kocsin, és Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo atyja a videó végén azt mondja, hogy „valami teljesen új kezdete” lesz az Audi-kreálmány. Ha az SRT Tomahawk X-nél durvább járgánnyal jönnek elő a németek, mi dobunk egy hátast! Április 9-én megtudjuk, mi lesz az, szóval kedden szó eshet róla.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu