Chernobylite: újabb kaland Csernobilban

A The Farm 51 (Get Even) lesz ezúttal a harminckét éve bekövetkezett nukleáris katasztrófa helyszínének túravezetője.

A fejlesztők a Facebookon kezdtek el beszélni a Chernobylite névre hallgató játékukról, ami egy túlélő horror cím lesz, helyszínileg pedig a Zónában fog játszódni. Ez így önmagában eléggé S.T.A.L.K.E.R.-esnek hangzik, de a „farmerek”, akik „az összes szükséges adatot és anyagot összegyűjtötték a csernobili katasztrófa alapvető túlélő horrorélmény megalkotása érdekében”, „összeesküvést, horrort, túlélést, szerelmet és gyötrődést” ígérnek még.

„Egy mély, érzelmes történetet, magával ragadó túlélő-, és horrorélményt, és egy vizuálisan lenyűgöző csernobili környezetet szeretnénk nektek elhozni részletes 3D-s szkenneléssel, gyönyörűen kirenderelve az Unreal Engine 4-gyel. A játékban minden helyszínnek megvan a párja a csernobili Zónában,” írják a fejlesztők.

A Chernobylite feltehetőleg a robbanás után fog játszódni, és Pripyat városát sem fogja kihagyni. Nem tudni még, hogy mire készül (a fejlesztők egyike azt írta, hogy még nincs meghatározva, melyik konzolra jelenne meg a játék), és azt sem, hogy mikor fog megjelenni, de ha a S.T.A.L.K.E.R. szintjét meg tudja közelíteni, örülni fogunk már annak is.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu