Megint halasztásra került a Shenmue III!

Csak nem a Red Dead Redemption 2 elől menekülnek a többiek?

Gondoljunk bele – tegnap arról számoltunk be, hogy a Metro Exodus lett kitolva 2018 őszéről 2019 első negyedévére. Mikor jön ki a Red Dead Redemption 2? Október végén. Nem csak mögüle hátráltak ki a naptáron a játékok, hanem előre is jöttek páran – szerintünk a Call of Duty: Black Ops IIII október 12-ei, illetve a Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-ei rajtja nem véletlen.

A Shenmue III is hátrál a Rockstar játékától – a Deep Silver közleménye szerint az eddig 2018 második felére tervezett rajtot kitolták 2019-re. „A plusz idő a játék további minőségbeli polírozására lesz használva, hogy az általa megérdemelt magas elvárásoknak megfeleljen, illetve, hogy a lehető legjobb időben jelenjen meg,” mondja a kiadó. Az utolsó mondatrészlet szinte biztos, hogy a Red Dead Redemption 2-re utal…

A Kickstarteren Yu Suzuki, a Shenmue atyja is nyilatkozott: „Minden támogatónknak: sajnáljuk a késést. Sokat tárgyaltunk a partnerünkkel, a Deep Silverrel, és arra jutottunk, hogy a megjelenés eltolása lehetővé teszi számunkra, hogy a Shenmue III-at a legjobb állapotában adjuk ki. Megígérjük, hogy ezt a plusz időt a Shenmue III minőségének fejlesztésére szánjuk.”

A Shenmue III tehát 2019-ben jön PlayStation 4-re és PC-re, míg az I & II – ha hihetünk a szivárgásnak – augusztusban, és Xbox One-ra is érkezne ez a páros a PS4/PC mellett.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu