Evolve: újabb szög a koporsóba!

Az Evolve második próbálkozása sem járt sikerrel…

A korábban a Left 4 Deadet fejlesztő Turtle Rock Studios játéka, az Evolve 2015 elején jött ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de a nagy hype után gyorsan zakózott. Erre a Take-Two átfaragta free-to-play kiadásra, átnevezte Evolve Stage 2-re a játékot, ami csak PC-n bukkant fel, és a Turtle Rock is leállt a fejlesztésével.

Most viszont szeptemberben leállítják a dedikált szervereket, ami azt jelenti, hogy nem lesz ranked play, toplista, és játékbeli store sem. Sőt, ekkor az Evolve Stage 2 is leáll – a megvásárolt DLC-ket (szörnyek, skinek, vadászok) továbbra is használhatjuk.

A Legacy Evolve (azaz az eredeti kiadás) továbbra is használható lesz, de csak peer-to-peer kapcsolatban. A Quick Play alatt a rankedet leszámítva minden mód elérhető lesz, és az Evacuation (öt játék a szörnyek és vadászok között, aki többet nyer belőle, nyer), illetve az MI ellen szólóban továbbra is játszhatunk.

Most már kimondhatjuk: szeptemberre az Evolve másfél lábbal a sírban lesz…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu