[E3 2018] Sok mindent megtudtunk az új Assassin’s Creed-ről [VIDEO]

Új előzetes, játékmenet videó és megannyi információmorzsa érkezett.

Az Assassin’s Creed: Odyssey folytatja azt az irányvonalat, amelyet az Origins elkezdett. Nem csak az előző rész modernkori főszereplője tér vissza Layla Hassan képében, de a korábban behozott RPG játékelemek is tovább bővülnek. Az Odyssey-ben megközelítőleg 30 órányi dialógus lesz, a játékosoknak pedig lehetősége lesz döntéseket hozni a történet folyamán, melyek a végződésre is kihatással lesznek.

Ami külön érdekesség, hogy az Assassin’s Creed: Black Flag-ből már ismerős tengeri harcok visszatérnek. Ismét lehetőségünk lesz arra, hogy testreszabjuk és fejlesszük a hajónkat, majd különböző vízi csatákban vegyünk részt. Emellett toborozhatunk majd legénységet, melyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik majd.

A Ubisoft három négy kiadást terverz a játékhoz, ezek sorrendben a következőek: Standard Edition, Deluxe Edition, Gold Edition, Ultimate Edition. A megjelenés még idén esedékes, október 5-én, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu