Cyberpunk horrorjáték Vitára (is)? Sense! [VIDEO]

Egy olyan játékról beszélünk, ami a közösségi finanszírozással sikert aratott.

A Sense – 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story a Kickstarteren tűnt fel, ami mindössze tízezer dolláros célt állított fel magának, de az 1083 támogató révén 60027 dollárig jutott, ami bizony hatszorosa a minimumnak! Így több stretch goal is elérésre került: több nyelvre lefordítják (magyar kizárt, hogy lesz), PlayStation 4 / PlayStation Vita / Nintendo Switch digitális megjelenés, szinkront, illetve valódi hangszerekkel rögzített soundtracket kap a játék, ami a megjelenés után bónusz epizódokkal kibővül (eredettörténetek a Japan 1975-ön belül), és egy extra, „utolsó fejezet” is jön így (Afterimage).

Nos, a játékról is kéne azért beszélni: ez egy 2,5D-s kalandjátéknak ígérkezik, ami cyberpunk és horror elemeket kever össze, magába foglalva a kínai tradíciókat és történeteket, miközben „a művészetével és a karakterek dizájnjával boldogan magához karolja az erotikát és a rajongók kiszolgálását”. Inspirációként Chifumi Suzuki (Dead or Alive karaktertervező), és Masamune Shirow (a Ghost in the Shell megalkotója) lett megnevezve, játékok tekintetében a Clock Tower és a Fatal Frame nevezhető annak.

A játék 2019 második-harmadik negyedévében (április és szeptember vége között) érkezik PC-re, Mac-re, PlayStation 4-re, PlayStation Vitára és Nintendo Switchre. A Kickstarteren látható pár kép még.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu