Hamarosan elrajtol a Monster Hunter World X Final Fantasy XIV együttműködés! [VIDEO]

Oda-vissza is működik az ügy: a Square Enix E3-as „előadásán” (az csak egy halom trailer volt…) egy Final Fantasy XIV X Monster Hunter World együttműködés került bejelentésre (Rathalos és Felynes a Monster Hunterből még a nyár folyamán átruccan a PlayStation 4-re és PC-re elérhető MMORPG-be), és a Capcom viszonozza a lépést!

Lényegében ez a kollaboráció azt jelenti, hogy a Final Fantasy XIV-ből átemelésre kerül a Behemoth a PlayStation 4-en és Xbox One-on már jó fél éve elérhető, PC-re pedig ősszel megjelenő Monster Hunter Worldbe. Ezzel próbál a két japán cég együtt több eladást behúzni az amúgy sikeres játékospárosnak (a Monster Hunter World ugyanis elérte, hogy Japánon kívül is népszerű lett a franchise).

Hogy mikor fog megjelenni a behemót? A legújabb Monster Hunter Radioban Ryozo Tsujimoto, a Monster Hunter World producere elmondta, hogy az augusztusi frissítéssel fog bekerülni a Capcom játékába a monsta, akiről első alkalommal július 15-én láthatunk majd játékmenetet.

Az együttműködés nem áll meg.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu