Halasztásra került a Castlevania második évada!

MOZI HÍREK – Az eddigi nyári rajt helyett később fog elstartolni a kizárólag a Netflixen elérhető animációs sorozat.

Adott egy népszerű franchise a Konamitól és Warren Ellis (Dead Space) írói vénája – ezekből adódóan kicsit szomorú, hogy tavaly mindössze négy részt futott a Castlevania animációs sorozat első évada, de szerencsére gyorsan bemondták, hogy lesz második szezon is. Még mindig jövő idő, ugyanis a nyári rajtot elfelejthetjük.

Maga Ellis írta ugyanis Twitteren, hogy a Castlevania második szezonja október huszonhatodikán kezdődik a Netflixen, ami hazánkban is azért lassan megveti talán a lábát. Akinek bejött az első szezon, készüljön egy kis élelmiszerrel, ugyanis mind a nyolc epizód aznap felkerülhet a streamelő szolgáltatásra.

Legalább a Konami itt nem csinál ostobaságokat (az utóbbi pár évben volt erre pár példa…), amiket a játékiparban meglépett. Azért az kicsit csalóka, hogy miközben a Netflixen él… vagy legalábbis élni és virulni fog a Belmont-kaland, videojáték-adaptációra ne is nagyon várjunk a japán kiadótól…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu