The Walking Dead: The Final Season: ezúttal is lesz mankó

Nem kötelező az előző három szezonnal játszani, hogy nekiugorjunk a Telltale negyedik, egyben befejező évadának.

A fejlesztők egy egyszerű-de-nagyszerű eszközzel, a Story Builderrel teszik lehetővé az „újoncoknak” is, hogy a finálét játszhassák. A sztoriépítősdit itt lehet megtalálni, és azok számára is jó ötlet lehet, akik esetleg a harmadik évad óta meggondoltak pár döntést és inkább a másik utat választották volna – ők is hasznosnak vélhetik a Story Buildert. (Persze akkor is jól jöhet, ha sikerülne elkeverni az elmentést – erre is volt már példa…)

Nincsenek jelenetek, csak állóképek, eközben pár szinkronhang-részlet. Ha esetleg megvolna az elmentés, akkor importálhatunk, ám ehhez kelleni fog egy Telltale-fiók is. Aki pedig inkább türelmes, a Story Buildert kivárhatja, hiszen a játék része lesz a rajt pillanatától.

A The Walking Dead: The Final Season első epizódja augusztus 14-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu