Új regény készül a God of Warból!

Az áprilisban megjelent PlayStation 4-exkluzívból könyvet is kapunk nemsokára.

Bizony, a Sony Interactive Entertainment Santa Monica játéka könyv formájában is feldolgozásra kerül. Az író J. M. Barlog lesz, aki bizony Cory Barlog, a God of War játék rendezőjének az apja, így ő talán tökéletesen képes lesz átülteni az apa-fia kapcsolatot, ami ugye a PlayStation 4-es játék egyik kulcseleme volt.

„Évekkel azután, hogy maga mögött hagyta az olümposzi istenek elleni bosszúját, Kratos most férfiként él az északi istenek és szörnyek világában. Ebben a kemény, meg nem bocsátó környezetben kell megtanulnia túlélni… és a fiának ugyanezt megtanítani. A God of Warnak eme megdöbbentő újragondolása alapjaira leépíti azokat, amik meghatározták a franchise-ot (elégedettséggel eltöltő harc, lélegzetelállító méret, erős narratíva), és egybe forrasztja azokat,” írja az Amazon jellemzése. 2010-ben már volt könyv Kratos kalandjaiból, de az ugye messze nem az északi istenek környezetében játszódik…

A God of War: The Official Novelization augusztus 28-ától lesz elérhető – Kindle-re 10, könyv formájában 15 dollár lesz az ára, úgyhogy postaköltséggel együtt sem lesz sokkal több 7-8 ezer forintnál a regény, amit itt lehet előrendelni. Később hangoskönyvként is úgy tűnik, hogy meg fog jelenni.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu