Okamihoz hasonló kalandjáték jön Spirit of the North címmel

Az Infuse Studio bejelentette a Spirit of the North című játékot, amely elsőnek PlayStation 4-re fog megjelenni.

Bejelentő előzetes érkezett az Infuse Studio első játékához, mely hangulatilag erőteljesen hajaz az először ősrégi konzolokra  (PlayStation 2, Wii stb.), illetve PS4-re is megjelent egyik klasszikusára, az Okamira, melyről V írt nem is olyan régen. Itt is egy aranyos kisállatot: konkrétan egy rókát kell irányítanunk varázslatos északi környezetben.

A hivatalos szinopszis alapján a játék kalandjáték lesz és különböző misztikus és elképesztő helyekre fogja elkaluzolni a játékost, méghozzá Izlandon belül. A történet a skandináv folklórból merít ihletet, egy ősi civilizációnak pedig meghatározó szerepe lesz a játékban. A felfedezés mellet különböző logikai feladványok megoldása is központi elemként szolgál majd a játékmenet terén.

A játék során az Észak Szellemet kell felébresztenünk, aki egy nőstény róka formájában jelenik az általunk irányított hímróka számára. Ahogy közösen felfedezitek az északi tájat: a tundrákat, jéghegyeket, gleccsereket, úgy tudsz meg egyre több információt róla is és az elhagyatott északi földröl. Narratíva nem lesz a klasszikus értelemben véve, valószínűleg sokkal inkább a környezet-alapú történetmesélés lesz a domináns, illetve az, amit a játékos majd összerak a fejében az általa látottak folyamán.

 

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu