Nintendo Switch: pozitívabb kilátás egy elemzőcégtől!

A Nintendo elvárásaihoz képest a japán Ace Economic Research magasabbra tolta a lécet.

A nagy N ebben az üzleti évben (ami április elsején kezdődött és 2019 márciusának végéig tart) 20 millió Nintendo Switchet szeretne a boltokba szállítani, ami… nos, nagyobb elvárás a Sony-hoz képest (17 millió), igaz, a hordozható konzol nincs olyan régóta a piacon, mint a PlayStation 4. Szóval, az Ace ezzel szemben 25 milliót jósol Hideki Yasuda elemzése alapján.

Yasuda több pénzforgalmat és nagyobb profitot tippel a Nintendónak a saját elképzeléseikhez képest, amit a 25 millióra saccolt Switch és a 140 millióra becsült idei üzleti évi játékeladás miatt srófolt fel. Ha bejön a jóslat, azzal 2019. március 31-ére 42,79 millióra ugrana a Nintendo Switch, ami kicsivel több mint két év alatt igencsak becsületes eredmény lenne! (És a Nintendo Wii U-hoz képest messze jobb.)

Még egy dolog, ami a Switchet vásárolni tervezőknek hangozhat jól: szerinte a nyáron a Nintendo több konzolt gyárthat, így nem valószínű, hogy hatalmas (és direkt) készlethiány lesz idén. (Ne is legyen – pl. a decemberben érkező Super Smash Bros. Ultimate hatalmas sikernek ígérkezik.)

Tehát a Nintendo Switch jól áll. Csak egy kicsivel több külsős, third-party támogatást kellene kapnia (de már így is például a Bethesda vagy a Ubisoft bőszen segíti a platformot).

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu