[GC2018] Friss előzetest kapott a Metro Exodus

Az Nvidia tegnapi prezentációja keretében bemutattak egy új előzetest a készülő FPS-hez.

A Metro Exodus tiszteletét tette az Nvidia színpadán is a tegnapi nap folyamán, ahonnan kiderült, hogy a játék támogatni fogja a cég ray tracing megoldását, az NVidia RTX-et. Lényegében ezzel sokkal élethetűbb világítás és tükröződés szimulálható a játékokban, így a Metroban is.

A Deep Silver továbbá bejelentette, hogy a Gamescomon a GeForce Gaming Celebration rendezvény keretein belül játszható lesz a Mexo Exodus a látogatók számára. Augusztus 21-től 25-bárk kipróbálhatja majd a játékot, aki ellátogat a Deep Silver, vagy az Xbox saját standjához (előbbi a 8-as, utóbbi a 9-es csarnokban lesz megtalálható).

Az új előzetes egyébként egy egészen friss oldaláról mutatja meg a játékot, ugyanis egy sokkal inkább horrorisztikus, hátborzongató játék képét vetíti előre. A roppant erős atmoszféra már itt is átjön, bár erre az előző részek esetében sem volt panasz.

A Metro Exodus PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni február 22-én, 2019-ben. Switch-es megjelenés viszont nincs tervben, viszont az Nvidia RTX mellett lesz a játékban PS4Pro és Xbox One X támogatás is.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu