[GC 2018] Hamarosan még több színű kontroller közül választhatunk a PS4-hez

A Sony tovább bővíti a felhozatalát kontrollerek terén.

A limitált kiadásokat leszámítva az utóbbi időben a Sony nem igazán jelentett be új színezetű DualShock kontrollereket – a két legutóbbi még januárban jelent meg (Steel Black és Midnight Blue). A Gamescom 2018 alkalmával viszont a Sony bejelentette, hogy alaposan ki akarják bővíteni a játékosok lehetőségeit a kontrollerek választása terén és bemutattak 4 meglehetősen eltérő darabot.

Az ez első a Berry Blue (halvány kék színű), a második a Sunset Orange (narancssárga), a harmadik a Blue Camo (kék terepmintás), a negyedik a Copper (rézszínű). Mindegyikről mellékeltünk egy képet, melyeket alul megtekinthetsz.

Az új kontrollerek darabja 65 dollárért, azaz kb. 18 ezer forintért lesz megvásárolható, szeptembertől pedig már meg lehet majd vásárolni őket. A Sony viszont úgy fogalmazott, hogy „amíg a készletek kitartanak”, úgyhogy lehetséges, hogy limitált szériáról van szó ezen darabok esetében. A Copper változat pedig csak a GameStop áruházláncon keresztül lesz elérhető, legalábbis eleinte.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu