Warhammer 40K: Inquisitor – Így fog futni PS4 Prón és Xbox One X-en

Kiderült néhány dolog a játék most megjelent konzolos változatairól.

A Warhammer 40K: Inquisitor már elérhető digitálisan PlayStation 4 és Xbox One platformokon, augusztus 28-án pedig dobozos formában is megvásárolható lesz – a játék egyébként még június elején debütált PC-n  (Steamen). A NeocoreGames, a játék mögött álló fejlesztőcsapat megosztott néhány információt a konzolos változatokkal kapcsolatosan.

Kiderült, hogy a játékosok két grafikai mód közül választhatnak majd a PS4 Pro és az Xbox One X esetén. Ezek a következők: kiegyensúlyozott és minőség. Az előbbivel feltehetően jobb lesz a teljesítmény, utóbbi esetében pedig értelemszerűen a képminőség.

Mind a két konzolon 1440p-ben tud majd futni a játék – tehát a natív 4K-ról le kell mondani, illetve lehetőség lesz 1080p-t is választani. Nyilván ez nagy visszalépésnek érződhet a stúdió korábbi játékához képest technikai fronton, hiszen a The Incredible Adventures of Van Helsing III például a 4K-t is képes volt elérni Xbox One X-en. Mindenesetre azt fontos tudni, hogy az Inquisitor messze komplexebb és erőforrásigényesebb játék a rombolható környezetnek, a jobb fizikának, vagy éppen a jobb világításnak köszönhetően.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu