Spider-Man: „nem butították le a grafikát!” [VIDEO]

A „downgrade”, azaz a vizuális butítás tényét elutasítja az Insomniac Games, a Spider-Man fejlesztőcsapata.

James Stevenson, az Insomniac közösségi rendezője elárulta, hogy a művészekkel és a mérnökökkel elbeszélgetett arról, hogy miért történek változások a látványban a bejelentés óta, és a válasz egészen egyszerű: művészeti váltások (kevesebb tócsa, másféle megvilágítás a Nap áthelyezése miatt), illetve agresszív videótömörítés (ami rontja a minőséget). Ezután arra kérte a kétkedőket, hogy nézzék meg a 75 percnyi játékmenetet, amit az Insomniac az E3-as demó alapján publikált, és nagyban elutasítja a Watch_Dogs-szal való összevetést. (2014-ben ugyanis az volt a játék, ami kirobbantotta a butítás-botrányt, ami főképp a Ubisofthoz volt köthető – és tény, az a játék az E3-as bemutatók után messze nem volt olyan szép.) Több tweeten keresztül beszél erről Stevenson, de a lényegre hivatkoztunk azért.

Stevenson nem csak erről beszélt a „madárkás közösségi médiumon” – elárulta még azt is, hogy egy átlagos játéktesztelőnek 20 óra volt alap nehézségi szinten végigjátszania a Spider-Mant, de ez jóval több is lehet, ha mellékküldetésekkel és egyéb feladatokkal is leköti magát. Minimum 45 gigabyte-nyi helyet fog a játék követelni, és ez még több is lehet a patchekkel. Az első napi patchben, mert ilyen is lesz, könnyebb hozzáférhetőségi frissítések is lesznek, így pl. nagyobb feliratokat is kaphatunk – erről később fognak beszélni a fejlesztők.

A végére egy videó, amiben Pókember barátai és ellenségei is felbukkannak. A PlayStation 4-exkluzív játék amúgy szeptember 7-én fog megjelenni.

Forrás: WCCFTech, DualShockers, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu