Íme néhány Red Dead Redemption 2 karakter!

A Rockstar néhányukat bemutatta.

Már májusban is leleplezésre került néhányuk (például Bill Williamson a Red Dead Revolverből), de a fejlesztők a Twitteren egy rakat újat leplezett le. Néhányuknak egészen poénos kommentje van, úgyhogy párat azért lefordítunk.

John Marston: „Úgy tűnik, hogy nem maradt másom, mint a kétség. A kétség és a sebek.”

Susan Grimshaw: „Esküszöm, ha valaki nem tartana titeket ellenőrzés alatt, a csapatotok fele már a saját piszkotokban rohadna!”

Hosea Matthews: „Bárcsak kisebb áron tudtam volna bölcs lenni.”

Karen Jones: „Átverések futtatása, bankok kirablása, és a gazdagok, borzalmasak átb_szása!”

Végül a mi saját kedvencünk, Uncle: „Az emberek lustának hívnak. Nem vagyok lusta, csak utálok dolgozni. Van különbség a kettő között!” A kommentek alaposan jellemzik a stábot, és még biztosan van pár személy, aki ott lesz a western játékban.

A Rockstar azért egy másik képet is publikált – ezen Dutch Van Der Linde, a játék fő bandájának a vezérének körözési poszterét láthatjuk. Ötletes marketing!

A Red Dead Redemption 2 október 26-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra – egy halom játék elmenekült a megjelenési dátumának környékéről. Ide tartozik például a Battlefield V is…

Forrás: VG247, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu