Ne aggódj! Nagyok lesznek a pályák a a Battlefield V-höz!

A Battlefield V nyílt bétája során felmerült az, hogy nem valami nagyok a pályák – nincs miért félni a fejlesztők szerint.

Például ez a Reddit-topic azt mondja, hogy a második világháború ellenére nem valami nagy a terület, amin folynak a harcok. Erre reagált a DICE a Twitteren úgy, hogy bemutatott például egy olyan pályát, ami jó másfél kilométer a két „vége” között.
A Hamada névre hallgató pálya a támadók főhadiszállásától a védők utolsó szektoráig pont ekkora távolságot fed le, és bár még félkész a szint, Valerian Noghin, a Battlefield V vezető multiplayer tervezője úgy gondolta, hogy meg kell nyugtatni a közönséget, és talán szerinte ezzel ezt el is érheti:

Erre reagált egy pályatervező, Jeff Gagné is, aki szerint nagy pályákat készít a DICE, és nem kellene már előre leírni a Battlefield V-öt, hiszen az még meg sem jelent, és még további részleteket tervez a DICE amúgy is leleplezni a második világháborús FPS-ből, ami a végleges változatban a nyílt béta feedbackje miatt módosulni fog. A köd és a megvilágítás módosításával az ellenfeleink jobban láthatóak lesznek, és az automata fegyvereket úgy variálják át, hogy fairebb és a lehető legszórakoztatóbbak legyenek a lövöldözések. (Erről írtak még a Redditen (https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/9fu03v/tweaks_improvements_were_making_to_bfv_coming_out/)).

A Battlefield V november 20-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.
Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu