Ace Combat 7: Skies Unknown: az előrendelői bónuszoktól a season passig [VIDEO]

Új trailer is jött a repülőgépes harcokból.

Konzolonként eltérő, hogy mit kapunk előrendelői bónuszonként, úgyhogy külön értékezünk róluk. A PlayStation 4-es előrendelés után azonnal kapunk egy Ace Combat 7: Skies Unknown dinamikus témát, a játékban a miénk lesz egy McDonnell Douglas F4-E és három skin (Su-37 – Yellow 13, F-14D – Razgriz, illetve F-15C – Pixy). Pluszként az Ace Combat 5: The Unsung War PlayStation 4-es portja is a miénk lesz. Ha digitálisan vásárolunk, akkor az F-140C -Avril- is a mi birtokunkba kerül.

 

Az Xbox One-osoknak nem lesz téma, de nekik is járni fog az F4-E és a három skin, továbbá digitális vásárlás után az F-140C -Avril-, de nekik egy másik plusz játék jön, mégpedig az Ace Combat 6: Fires of Liberation, ami az X360-as játékok visszamenőleg támogatott játékai közül az egyik. A Steameseknek is ugyanez jön, kivéve az AC6-ot – megint a PC-sek járnak a legrosszabbul…



A Season Pass 25 dollár (euróból átszámolva úgy 8 ezer forint…) lesz, és ezért három extra repüllőt, három új pályát, és egy játékbeli zenejátszó opciót kapunk. (Azért ehhez bőr kell az orcára, hogy EZT szezonbérlet mögé tegyék…) A játék deluxe editionje az alapjáték, a season pass, és a digitális-exkluzív repülőgépet tartalmazza majd.

Japánban, kizárólag PlayStation 4-re egy gyűjtői kiadás is jön kb. 37-38 ezer forintért. Ez egy nagyobb dobozban a játékot tartalmazza egy steelbookkal, de az „Aces at War: A History 2019” könyv, néhány matrica, és egy kitűző is a dobozban lesz még. (Reméljük, hogy a japán dobozkép a nyugaton is megegyező lesz!)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu