Újra átalakításra kerül a H1Z1!

Komolyan leállhatna a korábban az orosz oligarchák miatt botrányba kerülő Daybreak Game Company a rebrandingeléssel. Most egy elképesztően furcsa neve lesz ugyanis a játéknak…

A H1Z1: King of the Kill-ből lett H1Z1 (miközben a másik „fél”, a Just Survive meghalt) új neve ugyanis… Z1: Battle Royale lesz PC-n, amit egy „újjáformált fejlesztői csapat” fog készíteni. (Azért ezt a logikát nem értjük: konzolon akkor marad a név, PC-n nem?)

A Steames közlemény szerint több fegyvert is finomhangolnak, és a matchmakingre is ráállnak, hogy ne kelljen sokat várnunk a játékba való ugrásra – a korlát maximum 135 másodperc lesz, ha legalább ketten várakoznak a mérkőzés elkezdésére. Még mindig elég sokan, kb. 7-8 ezren továbbra is játszanak a battle royale játékok egyik korai példányával, ám ettől függetlenül már nem választhatjuk ki a szóló/duó/öt fős csapatos meccsek során, hogy hol spawnolunk, de a fejlesztők a megfelelő lootot garantálják ennek ellenére is. Minden meccs ranked lesz, és hasonló szintű ellenfelekkel kerülünk majd össze – a napszak is délután közepére módosították, így 90%-ban napos lesz a környezet, hogy könnyebben láthassuk ellenfeleinket.



Kicsit úgy érződik ez a lépés mint egy utolsó próbálkozás a siker érdekében…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu