Jövőre fog a The Last of Us Part II megjelenni?

A The Last of Us folytatásáról nem nagyon hallottunk az E3 óta…

A PlayStation Music YouTube-csatornáján fenn van már néhány dal a The Last of Us Part II-ből. Ezek közül mindegy, melyikre klikkelünk, ugyanis mind a hat videó leírásában ott van a játék neve után zárójelben a 2019-es év is. Ez pedig nem lehet véletlen, bár az érdekes, hogy a Sony még nem töröltette ki a leírásokból ezt az évszámot… úgyhogy lehetséges, hogy a PlayStation 4-exkluzív jövőre, talán az év vége felé fog megjelenni. Persze a Sony ezt még nem erősítette meg. Nos, és nem valami kamu csatornáról van szó! Itt egy sajótközlemény a PlayStation Music YouTube– és Spotify-csatornájának létezéséről!



Eközben szeptember 26-án lezajlott az Outbreak Day is. Ezen a napon tört ki a The Last of Usban látott Cordyceps agyfertőzés kritikus mértékben. Ezt a napot megünnepli a Sony és a Naughty Dog is, így lehet venni pár repitárgyat is, de mi inkább a poszterre koncentrálnánk ezek közül. A Mondo poszterén láthatunk egy szakállas, kockás inges férfit egy gitárral a kezében. Valószínű, hogy Joel van a képen. (Mondjuk a farkast és a szentjánosbogarakat inkább nem találgatnánk…)

Szóval esélyes, hogy a The Last of Us Part II jövőre fog megjelenni… és Joel is szerepelni fog benne!

Forrás: MP1st, CulturedVultures

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu