Matter: mire készülhet a Bungie?

Lehet, hogy a Bungie már a kínai NetEase-befektetésből dolgozik valamin, ami a kínai piacon is elérhetővé válhat?

Még júniusban volt szó arról, hogy a korábban a Halo, most pedig a Destiny játékokat fejlesztő Bungie több mint száz millió dollárnyi befektetést kapott a kínai játékipar egyik nagyobb cégétől, a NetEase-től. Akár ehhez is köthető lehet az európai védjegyregisztráció a Matternek, aminek már egy eléggé színes logója is van. És ez a jellemzése alapján egy videojáték, ám az „elektronikus játékszolgáltatások, amiket az internet vagy egy másik kommunikációs hálózat biztosít” definíció nagy eséllyel online szolgáltatásokra, multiplayeres hangsúlyra utalhat.

A ResetErán már megy a találgatás, hogy mi lehet ez, de még valószínűleg nagyon korai töpregeni azon, hogy mi lehet a Matter.

Szóval a Bungie valamin csendben már dolgozik a Destiny-n túl. Lehet, hogy a Destiny 3-hoz köthető a Matter. Ki tudja? Majd egyszer kiderül.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu