The Waylanders: ez lehet az „indie Dragon Age”? [VIDEO]

A BioWare mostanában az Anthemmel foglalkozik a leginkább, így kérdéses, hogy mikor térhet át a csapat a Dragon Age-re – ezt az űrt próbálja kihasználni a The Waylanders.

A játék a Kickstarteren próbál egy viszonylag alacsony célt (150 ezer dollárt) elérni, és ennek már a harmada (52910 dollár) megvan, és még 23 nap hátra a kampányból. És talán érdemes is ránézni, ugyanis a The Waylandersben a karaktereink a kelta és a középkori időszak között utaznak, így a reinkarnáció sem nagyon marad ki a történetből.

A csapatunk tagjait külön irányítjuk, és a képességeiket külön gombokkal aktiválhatjuk (tehát echte Diablo?), de akár formációba is hívhatjuk őket. (Ezekből összesen tizenkettő lesz.) Például egy gömb alakzattal magunkat védhetjük, a nyíl alakzattal pedig az ellenfeleinket rohanhatjuk le.

És itt a csavar: a spanyol Gato Salvaje stúdió munkásságába egy bizonyos Marc Laidlaw, ex-Dragon Age kreatív rendező is besegít… sőt, egy nagyobb pénzösszeg, 200 ezer dollár elérése esetén a korábban a Telltale-nél narratív tervezőként dolgozó Grace Buck is a csapathoz szegődik.

Akció-RPG, de a Mass Effectet megelőző időszakból – 2005-2006 visszaköszön?

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu