Egymásba fognak kapcsolódni a Cyberpunk 2077 fő- és mellékküldetései

A rendőrség sem fog kesztyűs kézzel bánni velünk.

Mike Tost, a CD Projekt RED pályatervezője a GamingBoltnak elmondott pár új részletet a lengyelek nagyon is várt játékáról: „Számunkra nagy lehetőséget kínálnak a mellékküldetések, hogy a cyberpunk világunkról meséljünk történeteket. Bár nem a fő küldetésvonal részei, mégis a világhoz kötődnek, és egyes részekre (mint például a karakterekre) koncentrálhatnak is. Egymásba kötődnek a fő- és mellékküldetések, és ez azt is jelenti, hogy a fő történetre is hatással lehetnek.”

A Cyberpunk 2077 világa is élőnek érződik majd, így V, a főszereplő törvényszegő cselekedeteire a rendőrség is reagálni fog: „Nekünk fontos az, hogy egy olyan világot ábrázoljunk, aminek te is része vagy, így természetesen reagálnia kell a tetteidre. Például azt mondhatom, hogy Night City rendőrsége nem éppen szíveli azt, ha az emberek szabályszegőek. A kibernetikus implantátumaik és a fejlettebb fegyverzetük miatt nem könnyű legyűrni őket,” tette hozzá Tost.

A Cyberpunk 2077-nek nincs megjelenési dátuma, de elvileg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül. (És esélyes, hogy a következő PlayStation és Xbox konzolra is.)

Forrás: GamingBolt

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu