Menu

Warcraft-hírek a BlizzConról [VIDEO]

A World of Warcraft Classic mellett a Warcraft III felújításáról is szó esik.

Kezdjük a Warcraft III Reforged-dal – a Blizzard ezt a játékot a 2002-ben megjelent Warcraft III 4K felbontású, „teljes újraképzelésének” tekinti. A Battle.net app támogatás mellett felújított kezelőfelületet, az eredeti kiadással való multiplayeres támogatást, újrabalanszolt játékmenetet, továbbá felújított, de valahogy még mindig elavultnak tűnő grafikát ígér az „újrakovácsolt” Warcraft III, amiben a The Frozen Throne kiegészítő is benn lesz.

A Warcraft III: Reforgedról a decemberi GameInformer magazin részletesen beszámol majd, ugyanis a címlapsztorijuk ez lesz. 62 küldetés, 40+ órányi játékmenet ígérete, mindez 2019-ben érkezik PC-re és Mac-re. Az alap kiadás 30 euró lesz, míg a Spoils of War változat 40 – ez négy hősi egységet, továbbá más Blizzard-játékokban ad extrát. (Megéri-e?)

A World of Warcraft Classicről a BlizzConon a Blizzard elárulta, hogy akinek van sima, élő WoW-előfizetése, az a Classic kiadást ingyen letöltheti majd. A WoW Classicról azt is megtudtuk, hogy 2019 nyarán lesz esedékes a megjelenés, és akinek van BlizzCon digitális jegye, egy demót most rögtön játszhat is.

Egy videó is érkezett a már megjelent World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítőből – a Lost Honor (Elveszett becsület) című kisfilmben Anduin Wrynn király, a Szövetség vezetője mintha partnerének szeretné kezelni Varok Surfangot, a börtönbe zárt ork harcost. (Szövetség-Horda együttműködés?)

A Blizzard évente egy pettel gyűjt adományokat – ez idén Womper, egy jetibébi lesz. Ha december harmincegyedikéig megvesszük (legyen az játékon belül, vagy plüssként), a Code.org-ot támogatjuk. Ez a szervezet a lányoknak és a kevésbé reprezentált kisebbségeknek segít abban, hogy a programozásban, illetve a tudományos, technológiai, mérnöki, vagy matematikai ágazatok valamelyikében elhelyezkedhessenek.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu