Warcraft-hírek a BlizzConról [VIDEO]

A World of Warcraft Classic mellett a Warcraft III felújításáról is szó esik.

Kezdjük a Warcraft III Reforged-dal – a Blizzard ezt a játékot a 2002-ben megjelent Warcraft III 4K felbontású, „teljes újraképzelésének” tekinti. A Battle.net app támogatás mellett felújított kezelőfelületet, az eredeti kiadással való multiplayeres támogatást, újrabalanszolt játékmenetet, továbbá felújított, de valahogy még mindig elavultnak tűnő grafikát ígér az „újrakovácsolt” Warcraft III, amiben a The Frozen Throne kiegészítő is benn lesz.

A Warcraft III: Reforgedról a decemberi GameInformer magazin részletesen beszámol majd, ugyanis a címlapsztorijuk ez lesz. 62 küldetés, 40+ órányi játékmenet ígérete, mindez 2019-ben érkezik PC-re és Mac-re. Az alap kiadás 30 euró lesz, míg a Spoils of War változat 40 – ez négy hősi egységet, továbbá más Blizzard-játékokban ad extrát. (Megéri-e?)

A World of Warcraft Classicről a BlizzConon a Blizzard elárulta, hogy akinek van sima, élő WoW-előfizetése, az a Classic kiadást ingyen letöltheti majd. A WoW Classicról azt is megtudtuk, hogy 2019 nyarán lesz esedékes a megjelenés, és akinek van BlizzCon digitális jegye, egy demót most rögtön játszhat is.

Egy videó is érkezett a már megjelent World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítőből – a Lost Honor (Elveszett becsület) című kisfilmben Anduin Wrynn király, a Szövetség vezetője mintha partnerének szeretné kezelni Varok Surfangot, a börtönbe zárt ork harcost. (Szövetség-Horda együttműködés?)

A Blizzard évente egy pettel gyűjt adományokat – ez idén Womper, egy jetibébi lesz. Ha december harmincegyedikéig megvesszük (legyen az játékon belül, vagy plüssként), a Code.org-ot támogatjuk. Ez a szervezet a lányoknak és a kevésbé reprezentált kisebbségeknek segít abban, hogy a programozásban, illetve a tudományos, technológiai, mérnöki, vagy matematikai ágazatok valamelyikében elhelyezkedhessenek.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu