Troy Baker: „Két évig Kojima fejében volt a Death Stranding ötlete!” [VIDEO]

Hideo Kojima következő, még mindig igencsak rejtélyes (rejtőzködő?) játéka „hatalmas” lesz a sok játékban szinkronként (pl. Joel a The Last of Usban…) felbukkant színész szerint.

„Elámultam, amikor megtudtam, és remélhetőleg nem gond, ha elmondom: Kojima fejében ott volt a teljes játék két éven keresztül. Elképesztően sok idő, és lehet, hogy tévedek is vele kapcsolatban. Semmilyen jegyzetet nem írt – minden a fejében volt. Ha bármiről megkérdezted volna, pontosan közölte volna a tényeket. Ugyanez volt a Metal Gearrel. Sosem dolgoztam olyan emberrel, aki ennyire sok bizalmat igényel, mert jóformán vakon ugrasz bele… és összehozott egy kiemelkedő stábot, hogy egy fantasztikus játékot megalkothasson! Fura, szokatlan [a Death Stranding]; fogalmam sincs, hogy mikor fog megjelenni. Úgy hiszem, hogy az én forgatásom befejeződött… és szerintem Norman [Reedus] is készen van már, de lehet, hogy tévedek. Csak játszani szeretnék vele,” mondta Baker az Argentina Game Show 2018-on, ahol hozzátette, hogy Reedusszal két hetet forgatott együtt, és Kojima elvileg mindent belead a játékba, amit csak tud.

Szóval Hideo Kojima elég sokáig tervezhette talán már a Konaminál is a Death Strandinget, ami PlayStation 4-re (és talán PC-re?) készül – csak még mindig fogalmunk sincs, hogy mikor fog megjelenni!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu